Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο “Πλατεία”: Το μεσημβρινό ραντεβού που έγινε αγαπημένη συνήθεια

02/11/2021 | 19:14

 

Κερδίζει και φέτος τους λάτρεις του καλού φαγητού , του γνήσιου ποτού και της ωραίας παρέας το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο “ΠΛΑΤΕΙΑ” , στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. 

Νόστιμοι μεζές από αγνά υλικά αποτελούν την μοναδική συνταγή του παραδοσιακού μεζεδοπωλείου που καθημερινά συγκεντρώνει πλήθος συμπολιτών, για να πιούν ένα κρασάκι, να τσουγκρίσουν ένα ποτήρι τσίπουρο με την παρέα τους.

Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο "Πλατεία": Το μεσημβρινό ραντεβού που έγινε αγαπημένη συνήθεια

Αλλά και όσοι βρεθούν στην “Πλατεία” για να απολαύσουν το πεντανόστιμα πιάτα, δεν θα αισθανθούν λεπτό μόνοι, καθώς όλοι γίνονται μια φιλική συντροφιά.

Τα μεσημέρια το μεζεδοπωλείο “Πλατεία” είναι η ιδανική πρόταση, για ένα γρήγορο διάλειμμα …ή και μεγαλύτερης διάρκειας συνοδεία καλού φαγητού. Τηρώντας με σχολαστική λεπτομέρεια του υγειονομικούς κανόνες!

Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο "Πλατεία": Το μεσημβρινό ραντεβού που έγινε αγαπημένη συνήθεια

Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο "Πλατεία": Το μεσημβρινό ραντεβού που έγινε αγαπημένη συνήθεια

Παραδοσιακό μεζεδοπωλείο "Πλατεία": Το μεσημβρινό ραντεβού που έγινε αγαπημένη συνήθεια

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)