Κρούσμα κορονοϊού στον Απόλλωνα Πάτρας

01/11/2021 | 20:36

 

 

Ένα περιστατικό κορωνοϊού ανιχνεύτηκε στον Απόλλωνα Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα ένας παίκτης του συλλόγου βρέθηκε θετικός στον Covid-19, στα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν στους νεοφώτιστους στην Basket League.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η διοργανώτρια Αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ΕΣΑΚΕ, καθώς οι Αχαιοί είχαν ενημερώσει πρώτα ως όφειλαν τη Λίγκα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαγνώστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή του Απόλλωνα Πάτρας Oscar.

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας Oscar ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ που έχει εγκριθεί από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ».

https://www.zougla.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ