Απειλούσε να αυτοκτονήσει ο γυναικοκτόνος της Κρήτης - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ) ΝΕΟΤΕΡΑ

Ο 54χρονος μαχαίρωσε οκτώ φορές την 48χρονη

ΝΕΟΤΕΡΑ

Έπειτα από επτά ολόκληρες ώρες με έντονες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον 54χρονο και τους αστυνομικούς, ο συζυγοκτόνος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε «υπογράψει» την 13η γυναικοκτονία στην Ελλάδα για το 2021…

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο –ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και του ζητούσε να μην πέσει από τα βράχια– τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μαζί με τους διαπραγματευτές της αστυνομίας, ο γιος της οικογένειας προσπαθεί να απομακρύνει από τα βράχια τον πατέρα του, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής, 29.10.2021, έβαψε τα χέρια του με το αίμα της πρώην συζύγου του, «υπογράφοντας» έτσι ακόμη μια γυναικοκτονία στην Ελλάδα.

Όσο περνούν οι ώρες, οι αποκαλύψεις γύρω από τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα, στην Κρήτη, γίνονται όλο και πιο συνταρακτικές. Ο 54χρονος που μαχαίρωσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οκτώ φορές την 48χρονη πρώην σύζυγό του, ήταν αποφασισμένος να αφαιρέσει τη ζωή της γυναίκας με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost αναφέρει πως ο 54χρονος και η 48χρονη είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», τόνισε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.

 

Απειλεί να αυτοκτονήσει μετά τη γυναικοκτονία

Μετά το φονικό που συγκλόνισε την Ιεράπετρα, ο 54χρονος γυναικοκτόνος βρίσκεται εδώ και ώρες στην άκρη ενός γκρεμού κι απειλεί να κάνει το βήμα που θα τον οδηγήσει στο κενό. Σε απόσταση λίγων μέτρων μακριά του είναι ο 25χρονος γιος του και οι διαπραγματευτές της αστυνομίας, οι οποίοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν έτσι ώστε να μην κάνει τις απειλές του πραγματικότητα. «Πατέρα μην πέσεις, φύγε από τα βράχια» του είπε πολλές φορές ο γιος του.

 

 

 

ΠΗΓΗ NEWSIT

Διαβάστε επίσης