Κατερίνα Παπουτσάκη: Απαράδεκτο να μη μπορούν να παντρευτούν ομόφυλα ζευγάρια - «Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», τους γάμους Μαραβέγια - Σωτηροπούλου και Μακρή - Οικονόμου, ενώ απαντά και στο εάν θα ήθελε να προβάλλονται επαναλήψεις των σειρών με τους ηθοποιούς που είναι στη φυλακή.

ΗΚατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» ενώ αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που βιώνουν τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.


«Είναι μία πάρα πολύ ωραία δουλειά μέσα από την οποία εκφραζόμαστε όλη με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, περνάμε πάρα πολύ ωραία», δήλωσε για τη σειρά.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και τους γάμους των συνεργατών της, της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και του Μιχάλη Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή και δεν μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός πως ο Μιχάλης Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή δεν μπορούσαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, για αυτό τον λόγο υπέγραψαν μόνο σύμφωνο συμβίωσης.

«Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου εν έτη 2021 να συμβαίνει αυτό. Η αγάπη δε γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους».

πηγη

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ