Στο Σπίτι του Ηπειρώτη ολοκληρώθηκε η 6ημερη "συμμαχία για τη ζωή"

Εθελιντική αιμοδοσία

«Το Σπίτι του Ηπειρώτη» τίμησε για άλλη μια φορά το σκοπό του ως πολιτιστικό κέντρο για την Πάτρα, καθώς στους χώρους του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, με απόλυτη επιτυχία η τελευταία ημέρα της εβδομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο 6ήμερης συμμαχίας για τα 200 χρόνια ελευθερίας.

Από τις 9.30 π.μ. έως και τις 13:00 το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών υποδέχονταν τους συμπολίτες μας, μέλη και φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι προσέρχονταν στο «Σπίτι του Ηπειρώτη» για να αιμοδοτήσουν.

247643911_2068861086611541_8806871770416872555_n.jpg

"Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία και υλοποίηση της κοινωνικής αυτής δράσης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Αίματος του ΠΓΝ Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπως, επίσης, τον ΣΕΑ Νοσοκομείου Καραμανδανείου Παίδων " ο Άγιος Στυλιανός" που είχε την πρωτοβουλία, αλλά και τους φορείς που συνεργάστηκαν και υποστήριξαν την εβδομαδιαία αυτή προσπάθεια (Λύκειο Ελληνίδων Πατρών, Ράδιο taxi Πάτρας Express, Αγία Λαύρα, "Γέφυρα Α.Ε.") η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες και τα σχετικά πρωτόκολλα. Ευχαριστούμε, τέλος, εκ βαθέων όλους όσοι προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη τους για προσφορά και ζωή, οι οποίοι, με περίσσευμα ψυχής, έγιναν μέτοχοι της μεγαλύτερης κατά πολλούς πράξης αλτρουισμού, εν μέσω μάλιστα πρωτόγνωρων για όλους μας συνθηκών, της προσφοράς δηλαδή αίματος", αναφέρει ο Σύλλογις σε ανακοίνωση του.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ