Νίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα τώρα ένα κουμπί να εξαφανιστώ»

25/10/2021 | 20:16

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τη σημερινή του εκπομπή με αναφορά στη Φώφη Γεννηματά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο παρουσιαστής, που δεν θα ήθελε μια τέτοια μέρα να υποστηρίξει το συγκεκριμένο κόνσεπτ που έχει η δική του εκπομπή, τόνισε χαρακτηριστικά πως θα ήθελε να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανιστεί.

«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της… Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς συμπλήρωσε: «Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από… ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κάποιος, έτσι είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα συνεχίσουμε στη δική μας την τρέλα. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη δύναμη στους συγγενείς και τους φίλους της και συνεχίζουμε κανονικά στα δικά μας».

 

«Τώρα θα ήθελα ένα κουμπί να εξαφανιστώ, αλλά δεν υπάρχει το κουμπί», τόνισε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.

πηγη

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας