Η Βίβιαν Σαμούρη κοντά στο "Αλμα Ζωής" - ΦΩΤΟ

 

Στην κορύφωση των εκδηλώσεων του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ βρέθηκε η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη. Σε ανάρτησή της ανέφερε:

Σήμερα που ήταν η μέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων του Pink the City 2021 -η κορυφαία διοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»-η Λιολιώ Κολυπέρα ήταν στη σκέψη και στη καρδιά όλων μας...Η ίδια δεν ήταν μαζί, για να χαρεί όσα αυτή σχεδίασε...
Μετά το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της, βαδίσαμε με τα ροζ μπλουζάκια μέχρι τη Πλατεία Γεωργίου, όπου βρίσκεται η σύνθεση που αναπαριστά ένα χέρι το οποίο κρατά μια ροζ κορδέλα και περιστοιχίζεται απο άνθη, συμβολίζοντας τη προσφορά και την ελπίδα (σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε απο τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου και του «Άλματος Ζωής).
Τα χαμόγελα, ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν παγωμένα, σκεφτόμασταν πόσο θα θέλαμε να ήταν και η Λιολιω μαζί... να συνεχίζαμε μαζί τη μάχη όχι μόνο της πρόληψης του καρκίνου αλλά και για να έχουμε ό,τι χρειάζεται, ως πολίτες, για την αντιμετώπιση και τη θεραπεία της νόσου.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, έχοντας στη σκέψη μας τη Λιολιώ, για την ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου και μέσα απο τη συνεργασία του Δήμου με το Δ.Σ. του «Άλματος Ζωής» θα την τιμούμε.


 

Διαβάστε επίσης