Κρατούμενος που βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή γιατί δεν άντεχε τη… σύζυγό του!

24/10/2021 | 18:49

Ενας άνδρας που τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ιταλία εμφανίστηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα ζητώντας από τις αρχές να τον στείλουν πίσω στη φυλακή, διότι δεν άντεχε, όπως είπε, τη ζωή στο σπίτι, στο πλευρό της συζύγου του, έγινε σήμερα γνωστό από την ιταλική αστυνομία.

Ο άνδρας, ένας Αλβανός ηλικίας 30 ετών, που διαμένει στο Γκουιντόνια Μοντετσέλιο, κοντά στη Ρώμη, «δεν άντεχε πλέον να διαχειριστεί την αναγκαστική συμβίωση με τη σύζυγό του», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομία του Τίβολι, κοντινής πόλης.

«Αγανακτισμένος από αυτήν την κατάσταση, προτίμησε να φύγει και αυθόρμητα να παρουσιαστεί στους αστυνομικούς προκειμένου να ζητήσει να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο άνδρας είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και κάποιους μήνες για εγκλήματα που σχετίζονται με τα ναρκωτικά και θα έπρεπε να παραμείνει εκεί για αρκετά χρόνια, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διευθυντής Φραντσέσκο Τζιάκομο Φεράντε, της αστυνομίας του Τίβολι.

«Ζούσε στο σπίτι του με τη σύζυγό του και την οικογένειά του. Δεν περνούσε πλέον καλά», συμπλήρωσε.

«Είπε: “ακούστε, η οικογενειακή ζωή μου έχει γίνει κόλαση, δεν μπορώ πλέον, θέλω να πάω στη φυλακή”».

Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως για παραβίαση των περιοριστικών όρων και οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη μεταγωγή του στη φυλακή.

 

ΑΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ