Βελόπουλος για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα: Εμείς αυτούς τους αστυνομικούς θα τους παρασημοφορούσαμε

23/10/2021 | 20:56

Σε δημοσιογράφους μίλησε για την σύλληψη του υπαστυνόμου και οι έξι αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες στην καταδίωξη στο Πέραμα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ.Βελόπουλος δήλωσε:

Εμείς, δεν θα οδηγούσαμε ποτέ τους αστυνομικούς στο αυτόφωρο και στον εισαγγελέα αλλά αντίθετα, θα τους παρασημοφορούσαμε. Διότι, με κίνδυνο της ζωής τους, τα σώματα ασφαλείας υπερασπίζονται τον πολίτη. Για εμάς αυτοί οι αστυνομικοί είναι ήρωες και δεν αξίζουν αυτής της δικαστικής ταλαιπωρίας.

πηγη

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”