Βελόπουλος για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα: Εμείς αυτούς τους αστυνομικούς θα τους παρασημοφορούσαμε

23/10/2021 | 20:56

Σε δημοσιογράφους μίλησε για την σύλληψη του υπαστυνόμου και οι έξι αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες στην καταδίωξη στο Πέραμα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ.Βελόπουλος δήλωσε:

Εμείς, δεν θα οδηγούσαμε ποτέ τους αστυνομικούς στο αυτόφωρο και στον εισαγγελέα αλλά αντίθετα, θα τους παρασημοφορούσαμε. Διότι, με κίνδυνο της ζωής τους, τα σώματα ασφαλείας υπερασπίζονται τον πολίτη. Για εμάς αυτοί οι αστυνομικοί είναι ήρωες και δεν αξίζουν αυτής της δικαστικής ταλαιπωρίας.

πηγη

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου