Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας υπάλληλος - Ο δράστης φώναζε ότι είναι «δεμένος με μαύρη μαγεία»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα και σπαθιά

Ο ένας από τους δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς νωρίτερα στην Κηφισιά έχασε τη μάχη και πέθανε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

Οι δύο εργαζόμενοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά . Πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι άντρες, όπου εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναοπλίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα αλλά ευτυχώς έφτασαν εγκαίρως οι άντρες της Αμεσης Δράσης. Η σύλληψη έγινε στην πιλοτή της πολυκατοικίας.

Οταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.
 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ