Η ταραχώδης ζωή του Άλεκ Μπάλντουιν: Το επεισοδιακό διαζύγιο, τα ναρκωτικά και οι καυγάδες με τους παπαράτσι

Η καριέρα του Άλεκ Μπάλντουιν απογειώθηκε τη δεκαετία του ’90. Ο θυελλώδης έρωτας του με την Κιμ Μπάσιντζερ κατέληξε σε ένα επεισοδιακό διαζύγιο, ενώ εκρηκτικός του χαρακτήρας τον οδηγούσε συχνά σε καυγάδες με τους παπαράτσι και του έδωσε τη φήμη του «κακού» παιδιού του Χόλιγουντ.

Μη μπορώντας να διαχειριστεί τη γρήγορη επιτυχία του, ο ηθοποιός έπεσε στις καταχρήσεις: «Έγινα νηφάλιος στα 27.Και αυτά τα δύο χρόνια που έζησα σε αυτήν την καυτή περίοδο ως καθημερινός χρήστης ναρκωτικών και ως αλκοολικός μέσα στη μιζέρια ήταν πολύ δύσκολα χρόνια», δήλωνε ο Μπάλντουιν για τις καταχρήσεις που ήταν μέρος της ζωής του. 


Σε συνέντευξή του παλαιότερα είχε δηλώσει: «Αυτό που έχει αλλάξει στη ζωή μου είναι η τόσο μεγάλη εξάπλωση των κοινωνικών δικτύων. Είναι πολύ γλιστερό μονοπάτι για διάσημους πόσο μάλλον αν έχεις εξωστρεφή χαρακτήρα».


Μετά το διαζύγιο του με την Κιμ Μπάσιντζερ στη ζωή του μπήκε η πολύ νεότερη του και δασκάλα της γιόγκα Χιλάρια, με την οποία απέκτησε έξι παιδιά, ενώ δεν έχει καλή σχέση με την πρώτη του κόρη από την Μπάσιντζερ.

 

πηγη

Διαβάστε επίσης