"Ωρα Πατρών": Η απάντηση στον Αντιδάμρχο για την Πλαζ

 

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ωρα Πατρών" αναφέρεται:

Κάποτε ο Θαλής ο Μιλήσιος ρωτήθηκε από κάποιον, «πόσον απέχει το ψεύδος του αληθούς»; Και απάντησε: "Όσον οφθαλμοί των ώτων", όσο τα μάτια από τα αυτιά.

Αντί να μας απαντήσει στα ερωτήματα μας ο κ. Αθανασόπουλος για τις ζημιές που υπέστησαν οι κατασκευές στην Πλαζ, από την πρόσφατη κακοκαιρία και ποιος ευθύνεται, κατηγορεί εμάς ότι κάνουμε πολιτική με εξαπάτηση και ψέματα.

Είναι πλέον σχεδόν καθημερινό φαινόμενο να εμφανίζεται η Δημοτική αρχή, άλλα να λέει τη μία φορά και άλλα την άλλη. Φαίνεται ότι από τους ρυθμούς που λένε τα ψέματα στον Πατραϊκό λαό, δεν ενθυμούνται ούτε και οι ίδιοι τί έχουν πει και τι έχουν γράψει.

Ας ανατρέξουν λοιπόν στο δελτίο της Δημοτικής Αρχής 22/06/2021 για να μας πουν από που προκύπτει ότι η ναυαγοσωστική εξέδρα που καταστράφηκε, δεν είναι τοποθετημένη από τον Δήμο Πατρέων αλλά από ιδιώτη.
Ας τη δει στον ακόλουθο σύνδεσμο.

https://e-patras.gr/el/ipies-parembaseis-stin-plaz-tis-agyias-apo-toys-e...

Όσο για τις ζημιές, απλώς σας παραθέτουμε πλείστες όσες φωτογραφίες υπάρχουν στην ομάδα του συμπολίτη μας κ. Ανδρέα Αποσκίτη, που επιμελώς ο Δήμος Πατρέων τον έχει αποκλείσει από τη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας το δημοκρατικό του πρόσωπο.

 https://www.facebook.com/groups/220553478699358/posts/1043121433109221/?....

Τέλος, επειδή μας καταγγέλλει ότι κάναμε κριτική για το έργο της Δημοτικής Αρχής στην πλαζ ας βρει μία ανακοίνωση της παράταξής μας. Αντίθετα, ακόμα και από τη δημαρχία του κ. Φούρα, στη συνέχεια του κ. Δημαρά και του κ. Πελετίδη, βλέπουμε την Πλαζ κάθε χρονιά να εξοπλίζεται και να διαμορφώνεται προς το καλύτερο εξυπηρετώντας τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Για τους δε συντηρητικούς και ακροδεξιούς που αναφέρεται ότι συμβαδίζουμε, τον αφήνουμε να συμβαδίζει χέρι-χέρι στον ΚΟΔΗΠ, και μαζί να ψηφίζουν την αναστολή και απόλυση εργαζομένων, τηρώντας κατά γράμμα τις πιο συντηρητικές εντολές της κυβέρνησης παρόλα που ξιφουλκούσαν πριν ένα μήνα...

Συνήθης η πρακτική τους να βγάζουν αριστερό φλας και να στρίβουν δεξιά... Ακολουθεί σύνδεσμος...

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%946%CE%A7%CE%9F%CE%9B%CE%91%C...

 

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A98%CE%9E%CE%91%CE%9F%CE%9B%CE...

Διαβάστε επίσης