Το Σάββατο η επίσκεψη του Τάκη Θεοδωρικάκου στην Πάτρα - Το πρόγραμμα του Υπουργού

Το Σάββατο και όχι την Παρασκευή - όπως είχε αρχικά ανακοινωνθεί - θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στην Πάτρα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος κατά την παραμονή του στην αχαϊκή πρωτεύουσα θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την ηγεσία της τοπικής αστυνομίας, εκπροσώπους των αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και με βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ο κ. Θεοδωρικάκος στις 11 το πρωί του Σαββάτου 23/10/21,θα παραστεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, τους ελέγχους και την πιστή εφαρμογής τους.

Τον κ. Θεοδωρικάκο θα συνοδεύει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης. Μέσα από επαφές που θα έχει με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, θα αναδείξει τις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση του Σώματος, με πρώτη την επίσημη ανακοίνωση της κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο ΚΕΤχ, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Λόγω της μετάθεσης κατά μία ημέρα της επίσκεψης του Υπουργού Προστασίας τους Πολίτη στην Πάτρα, η προγραμματισμένη για το Σάββατο επίσκεψη του κ. Θεοδωρικάκου στο Αγρίνιο, αναβάλλεται.

Διαβάστε επίσης