Νεκρός από κορονοϊό ανεμβολίαστος πατέρας τριών παιδιών στις Σέρρες – «Αρνιόταν να διασωληνωθεί»

Εκπαιδευτικός στο μουσικό γυμνάσιο Σερρών και πατέρας τριών παιδιών ο 45χρονος που αρνήθηκε να διασωληνωθεί και κατέληξε από κοροναϊό σε κοινό θάλαμο.

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Σερρών να σώσουν τον 45χρονο άνδρα αφού ο ίδιος μαζί με τη σύζυγο του υπέγραψε να μην διασωληνωθεί και έχασε με τη μάχη με τον κοροναϊό σε κοινό θάλαμο αφήνοντας πίσω του τρία παιδία.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα η σύζυγος ζήτησε μέχρι και νεκροτομή, καθώς δεν πίστευε πως ο θάνατος του άνδρα της οφειλόταν στον κοροναϊό.

Την είδηση του θανάτου του 45χρονου καθηγητή, επιβεβαίωσε ο Θεόφιλος Καλλινικίδης, διευθυντής της κλινικής Covid του νοσοκομείου Σερρών.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε» ανέφερε ο κ. Καλλινικίδης

«Πέθανε σε απλή κλίνη. Τη σύζυγο την ενημέρωσα. Ήρθαν εδώ και άρχισαν να λένε θα ζητήσουν νεκροτομή και της απάντησα «δικαίωμα σας», δήλωσε στη συνέχεια ο ίδιος και τόνισε πως: «Αρχικά, δεν ήθελε καν να νοσηλευτεί,  καθώς ζητούσε να υπογράψει έγγραφο ώστε να βγει από το νοσοκομείο. Καταφέραμε να τον πείσουμε, έστω για αυτό».

Όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του άτυχου άνδρα στο Facebook, ο ίδιος υπήρξε φανατικός αρνητής του ιού μέχρι τελευταίας στιγμής. 

kov-1.jpg

Κλειστό την Πέμπτη το Μουσικό Σχολείο Σερρών

Σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών.

«Με μεγάλη  οδύνη σας ενημερώνουμε για τον αδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας Υποδιευθυντή και επί χρόνια καθηγητή βυζαντινής μουσικής του Μουσικού Σχολείου μας, Χρήστου Καραμάνη. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη, 21-10-2021 κλειστή. Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών Λίλα Σκέμπερη.

Αρνητής κόλλησε κοροναϊό και άλλαξε άποψη

Ο κ. Αγαμέμνων, πρώην αρνητής μιλά στο Mega και δηλώνει την απόφασή του να αλλάξει γνώμη για τον κορωναϊό.

«Να κάνουν τούμπα την σκέψη τους. Γιατί έτσι πίστευα κι εγώ ότι δεν είναι τίποτα και μας κοροϊδεύουν. Όχι.».

Υπήρξε αρνητής και της ύπαρξης του ιού αλλά και του εμβολίου, μέχρι που νόσησε από τον κορωναϊό. Σήμερα μιλά από το δωμάτιο του νοσοκομείου και ζητά από τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Εγώ αν είχα τώρα το δικαίωμα να κάνω το εμβόλιο σήμερα, θα το έκανα. Το βλέπω τελείως διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην αρνητής.

Η σελίδα του κ. Αγαμέμνων στο Facebook μαρτυρά την έντονη άποψη του έναντι του εμβολίου καθώς είναι γεμάτη με αναρτήσεις κατά του εμβολίου και των μέτρων προστασίας. Σήμερα από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετανιωμένος παραδέχεται πως έκανε λάθος και πως ο κορωναϊός δεν αστειεύεται.

«Νόμιζα ότι ήταν γριπούλα. Θα πάρω ντεπόν και θα είμαι καλά. Ξαφνικά μου κοβόταν η αναπνοή. Ήρθε ασθενοφόρο και με πήρε από το σπίτι μου. Ο κόσμος να πάψει να σκέφτεται ότι είναι γρίπη. Δεν είναι. Δύο βήματα από το κρεβάτι μπορώ να κάνω. Όσο με φτάνει δηλαδή αυτό το σωληνάκι.»

πηγή