Λευτέρης Πετρούνιας: Πήρε «φωτιά» το Twitter, κύμα αντιδράσεων για τις δηλώσεις του για το me too

Μπορεί ο Λευτέρης Πετρούνιας να προσπάθησε να διευκρινίσει το τι ακριβώς εννοούσε, σε απάντηση που έδωσε για το κίνημα #metoo, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αλλά το Twitter είχε ήδη προλάβει να… ενεργοποιηθεί και να σχολιάσει.


«Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο περιθώριο εκδήλωσης, για να προκληθεί… θόρυβος και να υπάρξει διευκρινιστικό ποστάρισμα από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε λόγο για διαφορετική κατεύθυνση, που πήρε η τοποθέτηση του για το #metoo -σχετικά με τον ελληνικό αθλητισμό- από όσα πρεσβεύει. Παρόλα αυτά, η αρχική του δήλωση είχε ήδη προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στα social media.

«Μεγάλος αθλητής δεν σημαίνει απαραίτητα και σπουδαίος άνθρωπος», «Εκτεθήκατε, οι καταγγελίες δεν είναι παράπονα», «Έγινε ο πιο αδύναμος κρίκος», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter.

Να σημειωθεί ότι το #πετρούνιας βρέθηκε στη κορυφή των trends στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

 

πηγη

Διαβάστε επίσης