Θέατρο Σκιών: Μια ξεχωριστή παράσταση στην Αγορά «Αργύρη»

18/10/2021 | 14:47

Το θέατρο Σκιών, έδωσε τη δική του «ανάγνωση» στα μηνύματα της επανάστασης του ’21, μέσα από μία ιδιαίτερη παράσταση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του  Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στην Αγορά «Αργύρη». 

Η παράσταση ήταν ενταγμένη στις δράσεις που συνοδεύουν την ταυτόχρονη φιλοξενία στο συγκεκριμένο χώρο αλλά και στη Δημοτική Πινακοθήκη, της έκθεσης «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», που οργανώνουν το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

dsc_4201.jpg

“Ανέβηκε” για πρώτη φορά από το «Μαύρο Θέατρο της Πάτρας» με τον καραγκιοζοπαίχτη – εικαστικό Κώστα Μακρή και είχε τίτλο «Ο Καπετάν Στράτος – Η αναγνώριση των δύο αδελφών». Την παράσταση «έντυσαν» μουσικά, ο Κωστής Στεφανόπουλος (λαούτο – φωνή), Γιάννης Φωτόπουλος (μπουζούκι» και Πέννη Γεωργοπούλου (Σαντούρι).

Η έκθεση «Προς Επισκευήν Ολομελείας – μια διαφορετική προσέγγιση της ελληνικής επανάστασης από τους εικαστικούς του σήμερα», θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

 

Ισπανική ομελέτα
17/10/2025 | 01:31

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα