Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου: Οι φοιτητές κάνουν μάθημα στοιβαγμένοι ...σαν σαρδέλες - Ούτε λόγος για τήρηση μέτρων κατά της πανδημίας ΦΩΤΟ

 

Ο ένας πάνω στον άλλο κάνουν μάθημα οι φοιτητές του τμήματος Φυσικοθεραπείας, στο Αίγιο. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του tempo24 ούτε λογος για τήρηση αποστάσεων και υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς οι φοιτητές είναι στοιβαγμένοι σαν ...σαρδέλες στο αμφιθέατρο του τμήματος, ενώ αρκετοί κάθονται και στο δάπεδο, επειδή δεν φθάνουν τα καθίσματα.

Οπως σημειώνει ο φίλος αναγνώστης υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Τη στιγμή που ο Δήμος Αιγιάλειας, οι Φορείς της περιοχής καθώς και η πλειοψηφία της κοινότητας του Αιγίου αγωνίζονται για να παραμείνει η έδρα του πανεπιστημιακού παραρτήματος του τμήματος φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, σε αυτό επικρατούν αντίξοες συνθήκες. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Το κτίριο είναι ακατάλληλο/επικίνδυνο για χρήση καθώς εκτός των φθορων του, καθίσταται αδύνατη (λογω έλλειψης χώρου) η τήρηση των υγειονομικών προτύπων μέσα στις αίθουσες. Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από το καλωσόρισμα των πρωτοετών στο αμφιθέατρο, χώρος ο οποίος δεν παραχωρείται υπό άλλες συνθήκες στο πανεπιστήμιο. Να σημειωθεί ότι είναι ο μόνος χώρος -πέριξ του παραρτήματος Αιγίου- που πληρεί προδιαγραφές πανεπιστημιακων αμφιθεατρων. Επιπλέον, πρωτοετείς ανέφεραν πως στην προσπάθεια του δημάρχου ώστε να τους παροτρύνει να παραμένουν στο Αίγιο, προσέφερε δωρεάν εισιτήρια κινηματογράφου, την ώρα που τη μεταφορά στα νοσοκομείο του Ρίου και της Πάτρας για την διεξαγωγή των κλινικών, επιβαρύνονται οι ίδιοι οι φοιτητές.

Διαβάστε επίσης