Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του

Αποκάλυψη Μπατζελή

 

Η Κατερίνα Μπατζελή υπήρξε υπουργός της κυβέρνησής του και ουδέποτε «έχασε» την πολιτική της σχέση μαζί του. Τώρα έγινε το πρόσωπο που αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει, ίσως και σήμερα (18.10.2021) την υποψηφιότητά του για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Δεν είναι μόνο ότι αύριο Τρίτη ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Ίσως θέλει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ σήμερα λόγω της ιστορικότητας της ημέρας: ήταν 18 Οκτωβρίου 1981 όταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδιζε για πρώτη φορά τις εκλογές και γινόταν κυβέρνηση.

Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πιθανότατα θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του μέσα στην ημέρα το αποκάλυψε η Κατερίνα Μπατζελή μιλώντας το βράδυ της Κυριακής (17.10.2021) στο κεντρικό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Η Κατερίνα Μπατζελή είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ζήτησε από κανέναν εκ των υποψηφίων να αποσυρθεί αλλά έκρινε ότι το κόμμα δεν μπορεί να πάει προς τις εκλογές του Δεκεμβρίου με 7 υποψήφιους.

Εφόσον ο Γιώργος Παπανδρέου αποφασίσει να είναι υποψήφιος για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, η Κατερίνα Μπατζελή θα τον στηρίξει.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης