Superleague 1, Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-1: Με Μπαράλες η πρώτη νίκη

 

Η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στη Superleague 1 (Απόλλων Σμύρνης) φιλοξένησε την ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (Αστέρας Τρίπολης), με τους Αρκάδες να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-0) μετά από έξι αγωνιστικές. Ο Χερόνιμο Μπαράλες έκρινε την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική μετά το πρώτο του γκολ στη φετινή Superleague 1, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στο πρώτο του “τρίποντο”, νικώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στο “Γ. Καμάρας”.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν άξιο αναφοράς, αφού οι δυο ομάδες… αλληλοεξουδετερώθηκαν. Στην καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λέπτου, η “Ελαφρά Ταξιαρχία” είχε δοκάρι (21′) με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Άλβες.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στο γκολ. Στο 48′ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρεγκίς, ο Μπαράλες έπιασε εξαιρετική κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι Αρκάδες συνέχισαν… δυναμικά. Στο 53′ τo VAR έλεγξε περίπτωση κόκκινης κάρτας για δυνατό τάκλιν του Καστάνιο στον Φατιόν. Ο διαιτητής τελικά έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη των φιλοξενούμενων.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν επιθετικά, αλλά τα πράγματα… άλλαξαν από το 60′ και μετά. Χωρίς να πάρει τα ηνία του αγώνα, ο Απόλλων Σμύρνης έγινε πιο επιθετικός και στο 67′ είδε το σουτ του Φαμπρι Κάστρο να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσιφτσή.

Οι δυο ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, ο Αστέρας Τρίπολης οπισθοχώρησε… ελαφρά στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν με σέντρες, αλλά η ευκαιρία για την ισοφάριση δεν τους παρουσιάστηκε.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης