Μαρία Τζομπανάκη: Έκανα πίσω για τον γιο μου

Μίλησε στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω”

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω” για την φιλία και τη συνεργασία της με την Εβελίνα Παπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στον “Σασμό“, αναφέρθηκε και στην κόρη της Εβελίνας, η οποία παίζει στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” και εξομολογήθηκε τι έκανε η ίδια όταν ο γιος της ακολούθησε τα βήματά της.

“Το 2005 όταν βγήκε ο Ορφέας στην ταινία “Λούφα και Παραλλαγή”, εκεί κατάλαβα πόσο πίσω έπρεπε να πάω. Αν δείτε από τότε και μετά δεν έκανα δουλειά. Έκανα τις “Μάγισσες” τότε και μάλιστα όταν έρχονταν οι δημοσιογράφοι τότε και με ρωτούσαν τους έλεγα “εμένα ρωτάτε; αυτός είναι ο αίτιος” περιέγραψε η Μαρία Τζομπανάκη.

“Και κατάλαβα, ήμουν πάρα πολύ συγκινημένη, ότι αυτό το κάνω πίσω, δεν είναι κάνω πίσω αλλά αφήνω χώρο. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι στους νεότερους” πρόσθεσε.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που ενσαρκώνει την “Καλλιόπη” στη σειρά “Σασμός” ευχήθηκε στην Εβελίνα Παπούλια να μείνει όπως είναι. “Σου εύχομαι το παιδί σου να σου δώσει τις χαρές που μου έδωσε ο Ορφέας μου και ακόμα πιο πολλές” είπε με συγκίνηση.

“Δεν θα χρησιμοποιήσω καθόλου χρονολογίες. Έτσι γνώρισα την Εβελίνα Παπούλια, εγώ 22-23 ετών, να πρέπει να διαχειριστώ αυτού του είδους τη σχέση μαζί της” είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τις ερωτικές σκηνές που είχαν στη σειρά που έπαιζαν μαζί.

Η Εβελίνα Παπούλια μετά τα βίντεο ανέφερε “τους αγαπώ και τους δύο. Με τον Ορφέα είχε πλάκα. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε γυρίσματα και μου είπε την ηλικία του, του λέω “παιδί μου δεν ξανακάνουμε ερωτική σκηνή, εγώ ξέρω τους γονείς σου! Τέλος, του λέω, ξέρω τους γονείς σου και μετά το σταματήσαμε, ήταν πολύ περίεργα”.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης