Κατερίνα Σολωμού: Ευχές στη Φώφη Γεννηματά για την περιπέτεια της υγείας της

14/10/2021 | 23:47

 

Όλη η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά στις δύσκολες ώρες που περνάει με την υγεία της.

Τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ εκφράζουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο του κινήματος.

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Σολωμού, καθηγήτρια Ιατρικής και υποψήφις βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, που έγραψε στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με όλους τους επώνυμους κι ανώνυμους και να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχές μου στην πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά, για γρήγορη ανάρρωση αλλά και την πεποίθηση πως αυτή η δυσκολία σύντομα θα ξεπεραστεί.”

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)