Εντοπίστηκε σώος ο αγνοούμενος οδηγός στο Πικέρμι

14/10/2021 | 22:55

Λήξη συναγερμού σήμανε αργά το απόγευμα καθώς βρέθηκε σώος ο οδηγός που αγνοούνταν. Το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από το ρέμα στην οδό Αγίου Γεωργίου στο Πικέρμι.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός επιβεβαίωσε πως εγκατέλειψε το όχημα όταν φούσκωσε το ρέμα της Πετρέζας, και τα ορμητικά νερά παρέσυραν το πράσινο τζιπ.

Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του στη Νέα Μάκρη, από όπου επικοινώνησε με την Αστυνομία και είπε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που αναζητούν.

Ο οδηγός μεταβαίνει στο Πικέρμι για να υποδείξει το σημείο όπου το ρέμα παρέσυρε το τζιπ, ώστε να αποκλειστεί η εκδοχή να έχει παρασυρθεί κάποιο άλλο  αυτοκίνητο και να ταυτοποιηθεί πως αυτός είναι όντως ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Επί ποδός βρίσκονταν για τουλάχιστον δύο ώρες η πυροσβεστική υπηρεσία και οι άντρες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό αγνοουμένου.

Κλήση έγινε, νωρίτερα, στο 112 για αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στο ρέμα Ήμερος Πεύκος. 

Ο πολίτης που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε ότι είδε τον οδηγό να παρασύρεται από φουσκωμένο ρέμα της περιοχής. 

 Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα της ΕΜΑΚ. 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)