Εντοπίστηκε σώος ο αγνοούμενος οδηγός στο Πικέρμι

14/10/2021 | 22:55

Λήξη συναγερμού σήμανε αργά το απόγευμα καθώς βρέθηκε σώος ο οδηγός που αγνοούνταν. Το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από το ρέμα στην οδό Αγίου Γεωργίου στο Πικέρμι.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός επιβεβαίωσε πως εγκατέλειψε το όχημα όταν φούσκωσε το ρέμα της Πετρέζας, και τα ορμητικά νερά παρέσυραν το πράσινο τζιπ.

Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του στη Νέα Μάκρη, από όπου επικοινώνησε με την Αστυνομία και είπε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που αναζητούν.

Ο οδηγός μεταβαίνει στο Πικέρμι για να υποδείξει το σημείο όπου το ρέμα παρέσυρε το τζιπ, ώστε να αποκλειστεί η εκδοχή να έχει παρασυρθεί κάποιο άλλο  αυτοκίνητο και να ταυτοποιηθεί πως αυτός είναι όντως ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Επί ποδός βρίσκονταν για τουλάχιστον δύο ώρες η πυροσβεστική υπηρεσία και οι άντρες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό αγνοουμένου.

Κλήση έγινε, νωρίτερα, στο 112 για αυτοκίνητο που παρασύρθηκε στο ρέμα Ήμερος Πεύκος. 

Ο πολίτης που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε ότι είδε τον οδηγό να παρασύρεται από φουσκωμένο ρέμα της περιοχής. 

 Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα της ΕΜΑΚ. 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της