Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πλημμύρισε η βιβλιοθήκη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο – Έσταζαν νερά τα ταβάνια στις αίθουσες

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει από το πρωί της Πέμπτης (14/10) πολλές περιοχές της χώρας. Πολλές γειτονιές της Αθήνας έχουν «βουλιάξει», η κίνηση των αυτοκινήτων στους δρόμους της πρωτεύουσας διεξάγεται με δυσκολία και πανεπιστήμια έχουν πλημμυρίσει….


Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου πλημμύρισε η βιβλιοθήκη και τα νερά έφτασαν λίγο πριν από τα ράφια. Σύμφωνα με φοιτητή που μίλησε στο T live, η βιβλιοθήκη πλημμύρισε καθώς δεν έχουν αδειάσει τα φρεάτια από τον Δήμο Καλλιθέας. 

Το νερό στη βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου φαίνεται να σταμάτησε ακριβώς λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο ράφι, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στο ρεπορτάζ του T live. Σημείωσε δε ότι πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τα πανεπιστήμια ώστε να μην πνίγονται με μια βροχή. 


Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στα social media σχετικά με το Πάντειο Πανεπιστήμιο δείχνει φοιτητές να κάνουν μάθημα μέσα σε μία αίθουσα, το ταβάνι της οποίας στάζει νερά. 



Νωρίτερα, προβλήματα αναφέρθηκαν και στην Σχολή Καλών Τεχνών, η οποία πλημμύρισε, και στην Φιλοσοφική Σχολή έσταζαν νερά από το ταβάνι. 

πηγη