Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και ο Βασίλης Κεγκέρογλου στη μάχη για την προεδρία

Την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε και ο Βασίλης Κεγκέρογλου. Την υποψηφιότητα τους έχουν ήδη δηλώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Καστανίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος. 


Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε την Πέμπτη τα χαρτιά του για την υποψηφιότητα του ζητώντας όμως την παράταση της προθεσμίας που λήγει αύριο, Παρασκευή (15/10). Με επιστολή του στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού, (ΕΔΕΚΑΠ), ο γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή μιας εβδομάδας προκειμένου να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές για την υποψηφιότητα του. 

«Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κεγκέρογλου. 

«Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.


Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου» καταλήγει η επιστολή προς την στην ΕΔΕΚΑΠ. 

Υπενθυμίζεται ότι στην «μάχη» για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ θα συμμετείχε και η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, η οποία όμως το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητα της λόγω της κατάστασης της υγείας της. Η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων «πάγωσε» μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με την κ. Γεννηματά, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν αλλάξει οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών (5 και 12 Δεκεμβρίου). 

πηγη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ