Ειδήσεις από την Δυτική Αχαΐα

«Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας»

Συνεδρίασε σήμερα (Πέμπτη 14/10) το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Κατά τη συνεδρίαση έγινε επισκόπηση των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των ισχυρών βροχοπτώσεων ενώ επίσης συζητήθηκαν οι αναγκαίες κινήσεις και τα περαιτέρω μέτρα που πρέπει να ληφθούν λόγω του συνεχιζόμενου κύματος της κακοκαιρίας.

Στη συνεδρίαση πήραν μέρος ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Ταπεινός Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Μάλλιαρης Γρηγόρης, ο Διοικητής της Π/Υ ΒΙ.ΠΕ Πατρών κ. Μαρτζάκλης Βασίλειος, ο Πυραγός της Π/Υ Λεχαινών κ. Παπούλιας Χαράλαμπος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ραυτακόπουλος Αθανάσιος και οι εθελοντές του ΣΕΔΙΠ κύριοι Φωτόπουλος Νίκος, Δημητρακόπουλος Γιώργος και Μπρακατσέλος Παναγιώτης. 

 

«Αιτήσεις για υλοτόμηση στο δάσος της Στροφιλιάς»

Από αύριο (Παρασκευή 15/10) θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για υλοτόμηση στο δάσος της Στροφιλιάς.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο πρώην Δημαρχείο Λάππα, στο ισόγειο, και θα παραλαμβάνονται από αρμόδιους υπαλλήλους της Δασικής Υπηρεσίας.

 

«Μποξ, κικ-μπόξιν και πολεμικές τέχνες στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας»

Αγώνες μποξ, κικ-μπόξινγκ και μικτών πολεμικών τεχνών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα πραγματοποιηθούν 12 αγώνες με τη συμμετοχή

γνωστών αθλητών από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.

 

Διαβάστε επίσης