Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν φτιάξει ειδικό αποξηραντήριο μέσα σε δάσος της περιοχής τους

14/10/2021 | 11:30

Περισσότερα από 10 κιλά κάνναβης και 12,5 κιλά κλαδίσκων με φούντες κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή δύο ανδρών, ηλικίας 57 και 60 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου  -Ευρωστίνης στην Κορινθία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες διατηρούσαν αυτοσχέδιο αποξηραντήριο σε δασική έκταση του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο αποξηραντήριο, βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, 10 κιλά και 115 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 12,5 κιλά κλαδίσκων με φούντες κάνναβης.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 57χρονου βρέθηκαν 20 σπόροι κάνναβης, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος διακινούσε ποσότητες κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ