Αλγερία – Ισοφάρισε Αργεντινή και απειλεί, Βραζιλία Ισπανία

14/10/2021 | 07:56

 

 

Σπουδαίο επίτευγμα για την Εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Πιο συγκεκριμένα με την νίκη της επί του Νίγηρα με (4-0) για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ, η Αλγερία έχει πλέον να ηττηθεί εδώ και 31 ματς!.

Με την συγκεκριμένη επίδοση ισοφάρισε την αντίστοιχη της Αργεντινής από το 1991 μέχρι το 1993. Πλέον οι Αλγερινοί απειλούν τη Βραζιλία της περιόδου 1993-1997 και την Ισπανία που σάρωσε πριν και μετά το Euro (από το 2007 μέχρι το 2009) και δεν είχαν χάσει σε 35 αγώνες.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η Ιταλία, η οποία μετρούσε 37 ματς χωρίς ήττα, μέχρι τον πρόσφατο χαμένο ημιτελικό του Nations League από την Ισπανία ο οποίος έβαλε τέλος σε αυτό το σερί.

https://www.in.gr/

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» – Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο