Mad Clip: Το πανό στο σημείο που σκοτώθηκε ο τράπερ – Δείτε φωτογραφίες

Σχεδόν 40 ημέρες από τότε που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του Mad Clip στο σοκαριστικό τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου. Οι οπαδοί του άτυχου τράπερ δεν τον ξέχασαν και το έδειξαν γι’ άλλη μια φορά.

Νεαροί φαν του Mad Clip πήγαν στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο νεαρός τράπερ κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και τοποθέτησαν ένα συγκινητικό πανό στη μνήμη του άτυχου μουσικού.

Στο μεγάλο πανό είναι ζωγραφισμένος ο Mad Clip με ένα φωτοστέφανο, ενώ κάτω από την προσωπογραφία του είναι γραμμένη η λέξη «Legend» δηλαδή θρύλος.

Δείτε το πανό για τον Mad Clip:

madclip_in_1310_2-1536x1048.jpg

Ήταν βράδυ 2 Σεπτεμβρίου. Ο τράπερ Mad Clip οδηγούσε την Porsche του με κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου, βγήκε από τη λεωφόρο, πρώτα έπεσε σε κολόνα φωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Από τα συντρίμμια της Porsche ανασύρθηκε νεκρός ο 34χρονος μουσικός, βυθίζοντας στο πένθος τους νεαρούς οπαδούς του.

Τα αίτια που έκαναν τον γνωστό τράπερ να χάσει τον έλεγχο του  αυτοκινήτου παραμένουν άγνωστα, ενώ η οικογένεια περιμένει ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip προκάλεσε σοκ στην ελληνική μουσική σκηνή, καθώς ήταν μόλις 34 ετών και στο απόγειο της καριέρας του.

πηγή