Βαριά «καμπάνα» της UEFA στην Αλβανία

13/10/2021 | 18:40

 

 

Η UEFA δεν πρόκειται ν’ αφήσει χωρίς έλεγχο τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς της Αλβανίας με την Πολωνία, η οποία με το γκολ του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, πέρασε από τα Τίρανα με 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Λονδίνο (1-1 η Αγγλία με την Ουγγαρία), πέρασε στην 2η θέση του 9ου γκρουπ και ελπίζει βάσιμα ακόμη και στην πρώτη.

Το ματς διακόπηκε για αρκετά λεπτά μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο, κάποια από αυτά χτύπησαν παίκτες της Πολωνίας, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στ’ αποδυτήρια, μαζί και οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Η UEFA έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι αμείλικτη με τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα ευελπιστώντας πως θα τα πατάξει. Ετσι επίκειται βαριά τιμωρία για την Αλβανία μετά τα χθεσινά επεισόδια. Να σημειωθεί πως τον επόμενο μήνα η Αλβανία αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αγγλία και στη συνέχεια υποδέχεται την Ανδόρα, στο τελευταίο της παιχνίδι για τον προκριματικό όμιλο.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα