Την 3η δόση του εμβολίου έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης – Η ανάρτηση και το μήνυμα

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έλαβε την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 μέσω των social media.


Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης ενημέρωσε ότι εμβολιάστηκε με την 3η δόση για τον Covid19 στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 στέλνει μήνυμα προς αρνητές του εμβολίου αλλά και επικριτές της κυβερνητικής πολιτικής στη διαχείριση της πανδημίας.

«Μόλις έκανα την 3η δόση του εμβολίου. Ευχαριστώ το προσωπικό του ΓΝΑ Αλεξάνδρα. Και καλώ, προσωπικά, όλες & όλους να εμβολιαστείτε. Η ανυπακοή μας να στραφεί κατά της ανεύθυνης ολιγαρχικής εξουσίας. Τότε είναι υπεύθυνη. Όχι όταν πλήττει την υγεία, την προσωπική και/ή την δημόσια.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter:


Μόλις έκανα την 3η δόση του εμβολίου. Ευχαριστώ το προσωπικό του ΓΝΑ Αλεξάνδρα. Και καλώ, προσωπικά, όλες&όλους να εμβολιαστείτε. Η ανυπακοή μας να στραφεί κατά της ανεύθυνης ολιγαρχικής εξουσίας. Τότε είναι υπεύθυνη. Όχι όταν πλήττει την υγεία, την προσωπική και/ή την δημόσια

 

πηγη

Διαβάστε επίσης