Μαίρη Ραζή: «Βίωσα το ρατσισμό και από τις δύο μεριές»

«Στην Τουρκία μάς φώναζαν γκιαούρηδες και εδώ τουρκόσπορους», λέει η Μαίρη Ραζή.


Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε η ηθοποιός Μαίρη Ραζή για τον ρατσισμό που βίωσε όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη, το ελληνικό #MeToo αλλά και τα όσα όμορφα ετοιμάζει για φέτος!

«Ήμουν μικρή όταν ήρθα στην Αθήνα, αυτή η περίοδος μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια. Όταν βγήκα στο θέατρο δεν έλεγα ότι είμαι από την Κωνσταντινούπολη.

Στην Τουρκία μας φώναζαν γκιαούρηδες και εδώ τουρκόσπορους. Βίωσα το ρατσισμό και από τις δύο μεριές. Ήταν πολύ σκληρό. Στα πρώτα χρόνια στο θέατρο δεν είχαμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ. Είμαι ευτυχισμένη και με λεφτά και χωρίς, γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που θέλω», είπε αρχικά η Μαίρη Ραζή.

Για τον σύζυγό της, Σωτήρη Τσόγκα, η Μαίρη Ραζή είπε: «Είναι πολύ εύκολο να συμβιώνουν δύο καλλιτέχνες. Με τον άνδρα μου έχουμε ο καθένας τον ελεύθερο χρόνο του.


Είμαστε και ελεύθεροι και μαζί. Έχουμε και ένα πολύ καλό παιδί, και από εκεί φαίνεται το πόσο ενωμένοι είμαστε στα βασικά ζητήματα. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του άντρα μου. Όταν αρχίζεις να ψάχνεις, καλύτερα φύγε και πήγαινε αλλού».
ΠΗΓΗ