Γλυκά Νερά: Δεν προέκυψε συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν – Μοναδικός κατηγορούμενος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

13/10/2021 | 16:58

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορουμένου τα τέλη Ιουνίου και την ολοκλήρωση του υλικού δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία.  

Από τα στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής και αφορούσαν τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Συγκεκριμένα, από το τραπεζικό απορρήτο φαίνονται συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολαιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού. 

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, για την ακριβή ώρα που απενεργοποιήθηκε η κάμερα, δεν έφτασε κανένα στοιχείο στον ανακριτή, καθώς η κατασκευάστρια εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημά του.

πηγη

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη