Γλυκά Νερά: Δεν προέκυψε συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν – Μοναδικός κατηγορούμενος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

13/10/2021 | 16:58

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορουμένου τα τέλη Ιουνίου και την ολοκλήρωση του υλικού δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία.  

Από τα στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής και αφορούσαν τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Συγκεκριμένα, από το τραπεζικό απορρήτο φαίνονται συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολαιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού. 

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, για την ακριβή ώρα που απενεργοποιήθηκε η κάμερα, δεν έφτασε κανένα στοιχείο στον ανακριτή, καθώς η κατασκευάστρια εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημά του.

πηγη

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!