Στον Αίολο Αγυιάς Δημήτρης Πουλάκης και Χρήστος Αγγελούδης

13/10/2021 | 14:25

Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ενσωμάτωση δυο ακόμη ταλαντούχων παικτών στη μεγάλη «οικογένεια» του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πουλάκη και τον Χρήστο Αγγελούδη που αποκτήθηκαν από τον Παναθηναϊκό και θα ενισχύσουν τόσο την Ανδρική ομάδα του Αίολου Αγυιάς στη Γ΄ Εθνική, όσο και την θυγατρική ομάδα της ΑΕ Αγυιάς στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Ο Δημήτρης Πουλάκης αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», έχει ύψος 1.97μ. και είναι ηλικίας 18 ετών, ενώ ο επίσης 18χρονος Χρήστος Αγγελούδης έχει ύψος 2.03μ. και παίζει μέσα στο «ζωγραφιστό».

“Και οι δυο θεωρούνται επένδυση για το παρόν και το μέλλον και θα δώσουν ώθηση και στη νεανική ομάδα U20 της ΑΕ Αγυιάς”, τονίζει σε ανακοίνωση της η ομάδα.

poulakis.jpg

aggeloudis.jpg

 

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)