Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Φώφη Γεννηματά: Είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει

 

 

Τις ευχές του πολιτικού κόσμου για ταχεία ανάρρωση δέχεται η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μετά την είδηση για ραγδαία επιδείνωση της υγείας της και την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. 

Mε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με την υγεία της. Τόνισε, επίσης, ότι η κ. Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει. Η ΠτΔ τόνισε, επίσης, ότι η κ. Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης – λίγο πριν από τις 09:00 – ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε στο νοσοκομείο την Φώφη Γεννηματά. Ο πρωθυπουργός επέλεξε όμως να μη γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονται έξω από τον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε συμπτώματα ειλεού και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου. Το βράδυ της Τρίτης (12/10) εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης