Μικροπρόβλημα με Εντιαγέ στον Άρη

12/10/2021 | 16:49

Προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό (Τρίτη 12/10) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

 

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται σε ρυθμούς Λαμίας, καθώς οι «κίτρινοι» παίζουν στο «Αθανάσιος Διάκος» την ερχόμενη Δευτέρα (18/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός είδε τον Μπαντού Εντιαγέ να μη συμμετέχει – προληπτικά και λόγω αδιαθεσίας – στο πρόγραμμα, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα, από την πλευρά του, ανεβάζει σταδιακά ρυθμό.

Ο Μάντζιος περιμένει τους Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία), Τζέιμς Τζέγκο (Αυστραλία) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (Μαυριτανία) που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ενώ το ίδιο θα συμβεί το βράδυ και με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν (Σουηδία). Τον Καμαρά, μάλιστα, τον περιμένουν στον Άρη με ιδιαίτερη ανησυχία, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Τυνησία.

Αύριο, Τετάρτη (13/10), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

 

ΑΜΠΕ

 

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)