Ρωσία-Covid19: Οι αρχές ανακοίνωσαν ημερήσιο αριθμό-ρεκόρ 973 θανάτων

12/10/2021 | 16:31

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα 973 θανάτους λόγω επιπλοκών της Covid-19, τον μεγαλύτερο ημερήσιο απολογισμό από την έναρξη της πανδημίας, με την κυβέρνηση να εκφράζει ανησυχία για τον ρυθμό και την ένταση των νέων μολύνσεων.

 

«Το βασικό χαρακτηριστικό του τωρινού κύματος είναι μια γρήγορη αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων, καθώς και ο μεγάλος αριθμός των ασθενών των οποίων η μόλυνση δείχνει γρήγορη εξέλιξη σε δύο ή τρεις ημέρες και χρειάζονται ανάνηψη», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο.

Η Άννα Πόποβα, επικεφαλής του ρωσικού φορέα για την υγεία των καταναλωτών, δήλωσε ότι οι περιοχές της χώρας εντείνουν τις προσπάθειες να ενισχυθεί η χρήση μάσκας στους δημόσιους χώρους.

Στην περιοχή της Μόσχας, οι αρχές έδωσαν εντολή να είναι εμβολιασμένο τουλάχιστον το 80% των εργαζομένων σε εμπορικά κέντρα, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια και άλλους δημόσιους χώρους.

 

ΑΜΠΕ

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: “Πέσιμο” της ΑΑΔΕ για παράνομη πώληση καρναβαλικών στολών – Σφράγισαν κατάστημα (ΦΩΤΟ)