Ειδήσεις από την Δυτική Αχαΐα

Συνάντηση του Δημάρχου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις ενώ ο Δήμαρχος αξιοποίησε τη δυνατότητα προκειμένου να μεταφέρει στον πρόεδρο τις πάγιες εκτιμήσεις αλλά και τα χρόνια παράπονα του αγροτικού κόσμου από τη λειτουργία των ΕΛΓΑ.

Οι διαπιστώσεις αυτές αναφέρονται τόσο στην καταγραφή των ζημιών που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ όσο και κυρίως στις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις εκταμιεύσεις. Λυκουρέντζος και Μυλωνάς ανανέωσαν το ραντεβού για εκτενέστερη συζήτηση ενώ ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον πρόεδρο σε ειδική εκδήλωση με θέμα «Ελιά και λάδι» που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

img_20211012_105625.jpg

 

Ο Τάκης Κουνάβης στη ΔΕΥΑΔ και η Ροδία Καραμπελιά στην ΚΕΔΔΥ

Με την εκλογή του Τάκη Κουνάβη ως προέδρου της ΔΕΥΑΔ και της Ροδίας Καραμπελιά ως προέδρου της ΚΕΔΔΥ ολοκληρώθηκε η νέα διάταξη στους οργανισμούς του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και την επικύρωσή της από το Δημοτικό Συμβούλιο με αίσθημα ευθύνης» ανάφερε σε δήλωσή του ο Τάκης Κουνάβης και πρόσθεσε: «Η αύξηση της εισπραξιμότητας, η έγκαιρη, τακτική και αξιόπιστη έκδοση των λογαριασμών, η εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας πόσιμου νερού σε όλους τους δημότες και κατοίκους της Δυτικής Αχαΐας, η χρηστή διοίκηση, η έγκαιρη παρέμβαση των συνεργείων στα προβλήματα και τις βλάβες, η εξασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας των εγκαταστάσεων, η επέκταση των δικτύων και η ισοσκέλιση των οικονομικών αποτελεσμάτων, είναι μερικά από τα προβλήματα και τις προκλήσεις που υπάρχουν και καλείται η διοίκηση της ΔΕΥΑΔ να επιλύσει», κατέληξε ο πρόεδρος της Επιχείρησης.

«Ευχαριστώ το Δήμαρχο που με πρότεινε και ελπίζω να φανώ αντάξια αυτής της θέσης» ανέφερε σε δήλωσή της η Ροδία Καραμπελιά και συμπλήρωσε: «Η ΚΕΔΔΥ λειτουργεί με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του δημότη και τη στήριξη των πολιτών. Για μένα η κοινωνική προσφορά είναι τρόπος ζωής και αυτός είναι ο λόγος που αποδέχθηκε αυτήν την πρόκληση», κατέληξε η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ.

 

Διαβάστε επίσης