Ενας υπουργός στην κλούβα των ΜΑΤ

10/10/2021 | 19:01

 

 

Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη σε μια από τις… κλούβες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα της κλούβας και μπαίνει μέσα ένας… υπουργός: «Χαίρεται παιδιά», λέει ενώ βγάζει τη μάσκα του, «είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Οι άνδρες των ΜΑΤ κυριολεκτικά τα χάνουν. Μέσα στην κλούβα τους, ανάμεσα στις ασπίδες, στις παράξενες επιγονατίδες και τα γκολπ, εμφανίζεται ένας υπουργός και μάλιστα ο πολιτικά προϊστάμενός τους; : «Κερνάτε… νερό παιδιά;», τους είπε ο υπουργός για να σπάσει κάπως την αμηχανία, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μέσα σε μια κλούβα των ΜΑΤ μόνον νερό υπάρχει για… κέρασμα.

Οι άνδρες των ΜΑΤ σιγά- σιγά άρχισαν να ομιλούν και να λένε τα προβλήματά τους στον υπουργό. . Ο υπουργός τους έδωσε θάρρος λέγοντάς τους ότι επιτελούν εθνικό καθήκον προστατεύοντας την δημοκρατική τάξη και το Σύνταγμα.

Πηγή: Βηματοδότης

https://www.in.gr/

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!