Το σχόλιο Παπανδρέου για την φορολόγηση πολυεθνικών

10/10/2021 | 10:37

 

Ο τ. πρωθυπουργός, βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Παπανδρέου σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε:

Η συμφωνία που επετεύχθη στον ΟΟΣΑ για έναν παγκόσμιο ελάχιστο φορολογικό συντελεστή 15% στις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, είναι ένα σημαντικό βήμα ενάντια στο κοινωνικό ντάμπινγκ και τους φορολογικούς παραδείσους.

Μόνο με θεσμικές πρωτοβουλίες και διεθνή συνεργασία θα καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τα φαινόμενα που δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό, στερούν τεράστιους πόρους από τους λαούς και αυξάνουν επικίνδυνα τις υφιστάμενες ανισότητες.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της