ΠΑΟΚ: Βάρος στην τακτική από τον Λουτσέσκου

Με τους αυτοματισμούς και την κυκλοφορία της μπάλας ασχολήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του στην σημερινή (9/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Φυσική κατάσταση, αυτοματισμοί και τακτική ήταν οι τομείς πάνω στους οποίους δούλεψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων προσφέρει κάτι που μέσα στη σεζόν είναι σπάνιο και δυσεύρετο: χρόνο. Το τεχνικό επιτελείο έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε διάφορα θέματα που κατά η διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι δύσκολο να ασχοληθεί.

Η προπόνηση του Σαββάτου (09.10) ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση και ακολούθησε δουλειά στο κομμάτι των αυτοματισμών. Οι παίκτες δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο σε διάφορες συντονισμένες κινήσεις στο χορτάρι, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη παιχνίδι τακτικής.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί, ενώ ο Τόμας Μουργκ έκανε με ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Κυριακή (10.10) ο Δικέφαλος έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (11.10) στις 18:00».

πηγή