Patras Drone Academy: Πρωτοπορεί με διαδραστικά μαθήματα βίντεο με τον εκπαιδευτή της σχολής - Δώρο σεμινάριο νυχτερινής πτήσης

Η Patras Drone Academy με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση , τον  EASA και την ΥΠΑ, έχει  προβεί στην διαδικασία εγκατάστασης μιας διαδικτυακής πλατφόρμας όπου ο υποψήφιος απομακρυσμένος χειριστής UAS, θα μπορεί να παρακολουθήσει τα διαδραστικά μαθήματα βίντεο με τον εκπαιδευτή της σχολής , όπου με χαρισματικό τρόπο, θα μπορεί να αναλύει και να εξηγεί με παραδείγματα στις διαφάνειες, κάθε μαθήματος τον τρόπο όπου οι υποψήφιοι χειριστές UAS, θα μπορέσουν να αποκτήσουν την αεροπορική παιδεία και να περάσουν με επιτυχία της  εξ αποστάσεως εξετάσεις της ΥΠΑ.

Το μοντέλο της εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης παρέχει το πιο "εκσυγχρονισμένο" εκπαιδευτικό υλικό που περιλαμβάνει έντυπο υλικό, οπτικο- ακουστικό υλικό και πληροφορικό υλικό. Το έντυπο υλικό περιλαμβάνει βιβλία και εγχειρίδια ειδικά γραμμένα για εκπαίδευση από απόσταση , καθώς και βιβλία συμβατικού τύπου, φύλλα εργασίας για παράλληλη χρήση με οπτικο-ακουστικό υλικό ή για πρακτική εργασία και ασκήσεις , χάρτες , διαγράμματα , φωτογραφίες και σχετικά άρθρα εφημερίδων και περιοδικών αλλά και από βιβλία της αεροπορίας (ολόκληρα ή αποσπάσματά τους).Τέλος το λογισμικό υλικό αποτελούν ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Όλο το προαναφερθέν υλικό αποτελεί σημαντικό βοήθημα στον μαθητή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Τα μαθήματα του εκπαιδευτικού κέντρου είναι διαθέσιμα 24/7 και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ελευθέρα χωρίς δέσμευσης μέρας & ώρας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα, είτε χρησιμοποιείτε, φορητό υπολογιστή, tablet είτε smartphone , όλα λειτουργούν.

Αυτός είναι ο ταχύτερος και ο πιο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε άδεια απομακρυσμένου χειριστή UAS,σήμερα !!

Υπάρχουν και 3 υποκατηγορίες η Ανοιχτή κατηγορία που είναι πτήσης χαμηλού ρίσκου , η Ειδική κατηγορία με πτήσης μέτριου ρίσκου και η Πιστοποιημένη κατηγορία με πτήσης υψηλού ρίσκου. ( αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη η Ανοιχτή κατηγορία , η Ειδική κατηγορία όπως και η Πιστοποιημένη θα είναι από το 2022 )   

Για την Α1-Α3 ανοιχτή κατηγορία έχουμε φτιάξει διαφάνειες και για τις 9 ενότητες των διαδικτυακών μαθημάτων, εμπλουτισμένο με φωτογραφίες και ηχογραφημένο  βίντεο. Επίσης ο εκπαιδευτής του εκπαιδευτικού μας κέντρου θα αναλύει κάθε μία από αυτές. Στην πλατφόρμα επίσης θα βρείτε σε pdf μορφή το βιβλίο σε κάθε ενότητα. 

drone_nyhterini_ptisi.jpg

Για την Α1-Α3 Ανοιχτή Κατηγόρια τα μαθήματα είναι τα εξής:

 

Α) ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΠΤΗΣΕΩΝ ΣμηΕΑ

B)  ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

 

Γ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ                                                      

Δ) ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ  

Ε) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΣΤ) ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΜΗΕΑ

Ζ) ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η) ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Και με 40 ερωτήσεις στις εξ αποστάσεως εξετάσεις.

 

 

Για την Α2 Ανοιχτή κατηγόρια με τα εξής επιπλέον :

 

Θ)ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ  

Ι) ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΤΗΣΗΣ ΣμηΕΑ

ΙΑ) ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

Και 30 ερωτήσεις ακόμα

 

Οι υποψήφιοι απομακρυσμένοι χειριστές ΣμηΕΑ , της Patras Drone Academy,θα μπορούν μέσο της πλατφόρμας να γράψουν όσα τεστ θέλουν σε κάθε

εκπαιδευτική ενότητα πριν τις τελικές εξετάσεις για την απόκτηση του απομακρυσμένου χειριστή  ΣμηΕΑ  Α1-Α3 και Α2 ανοιχτής κατηγορίας.

 

Όσο αφορά τις εξετάσεις εξ αποστάσεων , ο λογάριθμος της πλατφόρμας θα επιλέγει μόνο του τις ερωτήσεις για κάθε κατηγορία, Α1-Α3 και Α2 

όπως θα υπάρχει και ο χρόνος ο οποίος θα είναι  περιορισμένος βάσει του Εθνικού κανονισμού της ΥΠΑ. Από τις 40 ερωτήσεις της Α1-Α3 ανοιχτής κατηγορίας

θα πρέπει να απαντήσει με 30 σωστές και πάνω  ώστε να θεωρηθεί επιτυχών.   

 

Και για την Α2 ανοιχτή κατηγορία από τις 30 ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν οι 23 σωστές και πάνω ώστε να θεωρηθεί επιτυχών.

 

Το κόστος για τα μαθήματα της ασύγχρονης εκπαίδευσης είναι για την Α1-Α3 Ανοιχτής κατηγορίας 60 ευρώ και Α2 Ανοιχτής κατηγορίας 210 ευρώ.

Στις τιμές δεν υπάρχει ΦΠΑ λόγω εκπαίδευσης.

Όποιος υποψήφιος δεν γνωρίζει από χειρισμό Drone ,τότε  υπάρχει η πτητική εκπαίδευση με τα Drone της σχολής

και με κόστος 100 ευρώ η τέσσερις ώρες. ( προαιρετικό ).

 

Υπάρχει για τον Οκτώβριο μια προωθητική ενέργεια , υποψήφιος χειριστής κατηγορίας Α1-Α3 & Α2 , η σχολή κάνει ΔΩΡΟ το σεμινάριο της Νυχτερινής Πτήσης .

Ένα δώρο αξίας 100 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρίνησης καλέστε στο 2610335628 – 6976796666

Και στα γραφεία της σχολής Οδυσσέα Ελύτη & Ζυγοβιστίου 36 .

Κουκούτσης  Δημήτριος

Υπόλογός Διευθυντής.

 

 

                                                                                                               

Δημήτριος Κουκούτσης
Υπόλογος Διευθυντής

Ζυγοβιστίου 36 &, Οδυσσέα Ελύτη, Πάτρα
Τ.Κ. 263 33 Αχαΐα

Τηλ. 2610 335628
Κιν. 6976 796666

https://www.patrasdroneacademy.eu/
[email protected]
www.facebook.com/patrasdroneacademy/
www.instagram.com/patrasdroneacademy/

Διαβάστε επίσης