Ολυμπιακός – Τρέλανε και τον Κλοπ ο Αγκιμπού

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήρθε στον Πειραιά ως ένα ακατέργαστο διαμάντι και μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη σωστή καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά και έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 707 λεπτά συμμετοχής. Ο νεαρός άσος αποτελεί πλέον μία από τις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, όπως είναι η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, οι άνθρωποι της βρετανικής ομάδας έχουν εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις που έχει κάνει ο Αγκιμπού Καμαρά, με το όνομα του Αφρικανού μεσοεπιθετικού να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Reds.

«Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ παρακολούθησαν τον Αγκιμπού Καμαρά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ, στο οποίο ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν εξαιρετικός. Τον είδαν επίσης στο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκού, με τον νεαρό άσο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Οι Reds αναμένεται να κάνουν πολλά ταξίδια στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα για χάρη του Αγκιμπού Καμαρά για να αξιολογήσουν τον 20χρονο και να δουν κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier» αναφέρουν μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματά τους οι Βρετανοί, ενώ επισημαίνουν τις πολύ καλές σχέσεις που έχει η Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό, μετά τη μεταγραφή του Τσιμίκα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αγκιμπού Καμαρά, όπως και ο Μαντί Καμαρά, βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Γουινέας, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με το Σουδάν είχε την ασίστ στο μοναδικό γκολ που κατάφερε να πετύχει η χώρα του.

πηγή

Διαβάστε επίσης