Με κορονοϊό το πλήρωμα του ιατρικού αυτοκινήτου της Φόρμουλα Ένα

Δεν θα βρίσκεται στην Τουρκία για το κυριακάτικο γκραν πρι

Το σύνηθες πλήρωμα του ιατρικού αυτοκινήτου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και της Φόρμουλα Ένα δεν θα βρίσκεται στην Τουρκία για το κυριακάτικο γκραν πρι, καθώς τα μέλη του προσβλήθηκαν από κορονοϊό.

Ο οδηγός του ιατρικού αυτοκινήτου, Άλαν φαν ντερ Μέρβε, και ο ιατρικός αντιπρόσωπος, Ίαν Ρόμπερτς, οι οποίοι βρίσκονται σε... εγρήγορση σε κάθε γκραν πρι και είναι από τους πρώτους που φτάνουν στο σημείο σε περίπτωση ατυχήματος στην πίστα, βρέθηκαν θετικοί στον καθιερωμένο έλεγχο για την Covid-19 που γίνεται πριν από κάθε αγώνα.

Έτσι, δεν ταξίδεψαν για την Κωσταντινούπολη και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αυτο-απομόνωση.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η FIA ανακοίνωσε ότι τους δύο άνδρες θα αντικαταστήσουν ο οδηγός του αυτοκινήτου ασφαλείας της Formula E, Μπρούνο Κορέια, και ο ιατρικός αντιπρόσωπος, Δρ. Μπρούνο Φραντσεσκίνι.

Οι φαν ντερ Μέρβε και Ρόμπερτς, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να βγει ζωντανός ο Ρομέν Γκροζάν από το φλεγόμενο μονοθέσιο της Haas στο ατύχημα που είχε στο περυσινό γκραν πρι του Μπαχρέιν, θα πρέπει να βγουν αρνητικοί στους ελέγχους, στους οποίους θα υποβληθούν το επόμενο διάστημα, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο γκραν πρι των Ηνωμένων Πολιτειών, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Όστιν του Τέξας στις 24 Οκτωβρίου.

 

ΑΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης