Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διαγραφή

Λυπάται αλλά δεν παίρνει κουβέντα πίσω απ’ όσα είπε στη Βουλή και προκάλεσαν τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι… αμετανόητος και το δείχνει στην πρώτη του ανάρτηση μετά τα όσα έγιναν χθες (05.10.2021) στη Βουλή.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας για τις φράσεις «ο αντικομμουνισμός είναι δικαίωμα του φιλελευθερισμού» και οι κομμουντιστές είναι χειρότερος εχθρός από τους Τούρκους, που έφεραν, ουσιαστικά, την έκρηξη του Νίκου Δένδια και τη διαγραφή του, με συνοπτικές διαδικασίες, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ» γράφει αρχικά στο tweet του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Στην ανάρτησή του έχει ανεβάσει και το βίντεο απ’ όσα είπε, μάλλον θεωρώντας πως θα ενισχύσει τη θέση του έτσι. 

Γιατί είναι ξεκάθαρο πως δεν μετανιώνει για όσα είπε. Μάλιστα, αφήνει και σαφέστατες αιχμές για την απόφαση διαγραφής του. Γιατί θεωρεί πως ο ίδιος έχει ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις και λέει… αλήθειες, αναλαμβάνοντας το κόστος. 

 

«Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις» αναφέρει…