Χείμαρρος ο Ορέστης Τζιόβας για Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα τηλεοπτική σειρά του Open “Tελευταία ώρα” ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Nίκη Κώτσου.

Από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στο κίνημα #metoo και τους δυο καλλιτέχνες που έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Και οι δυο προφυλακισμένοι δε πληρώνουν τόσο τα ίδια τους τα αδικήματα, όσο την αλαζονεία τους. Μιλάμε για δυο πολύ αλαζονικά άτομα. Στις διαπροσωπικές σχέσεις, συχνά οι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια. Το λέω για όλη την κοινωνία αυτό. Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες. Τα όρια καμιά φορά είναι και δυσδιάκριτα, δεν είναι ακριβείας.

Πότε το φλερτ αρχίσει να γίνεται παρενόχληση; Και φυσικά δε προσπαθώ να καλύψω κανενός τα ατοπήματα. Το φλερτ εμπεριέχει το στοιχεί της διεκδίκησης. Διεκδικείς έναν άνθρωπο ερωτικά. Για εμένα προσωπικά, τα όρια δεν είναι δυσδιάκριτα. Μπορώ να αντιληφθώ πότε τα ξεπερνάω. Τα όρια αυτά καθαυτά, όμως, είναι υποκειμενικά.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έκαναν πράγματα, εγώ τα έχω ακούσει και από αλλού. Η γενική κατακραυγή και το συντονισμένο κίνημα εναντίον τους έχουν να κάνουν κυρίως με την αλαζονεία τους, η οποία τους οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Χρειάζεται ένα επίπεδο, μόρφωση και καλλιέργεια για να μπορείς να θέσεις όρια. Σε καμία περίπτωση δε τους υπερασπίζομαι» δήλωσε ο ηθοποιός.

πηγή

Διαβάστε επίσης