Η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου: «Σπάμε την αλυσίδα»

03/10/2021 | 00:45

 

Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή δεν έχασε ευκαιρία. Έκλεισε ραντεβού για να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Το ραντεβού για να κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου κλείστηκε και το Σάββατο (02.10.2021) η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο του Χαλανδρίου.

Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, την οποία συνόδευσε και με ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

«Σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του Covid-19. Κάνουμε το ατομικό μας καθήκον, συλλογικό» έγραψε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

ΠΗΓΗ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας