Οι μυτερές γόβες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το casual look

 

Οι γόβες αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παπούτσια της γκαρνταρόμπας καθώς αναβαθμίζουν πολύ εύκολα το στυλ ενώ συνδυάζονται με όλα τα ρούχα από jeans, φούστες και ψηλόμεσα σορτς έως φορέματα και κοστούμια.

Αν μάλιστα θέλεις να κάνεις statement εμφανίσεις τότε θα πρέπει να επενδύσεις σε γόβες με αποχρώσεις όπως φούξια, μωβ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Και αν προβληματίζεσαι για το πώς θα δείχνουν η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα σε πείσει να τα βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Η διάσημη καλλονή έδωσε το παρών στην εκδήλωση του fashion retailer About You, που γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας του ελληνικής πλατφόρμας. Για την εν λόγω fun περίσταση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα ροζ crop T-shirt, λευκό loose τζιν με σκισίματα και ροζ μυτερές γόβες, ενώ ολοκλήρωσε το street vibe σύνολο της με μία λευκή τσάντα χειρός.

Τα εν λόγω παπούτσια αποτελούν το πιο hot σχέδιο της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, καθώς υιοθετεί δύο τάσεις.

Από τη μία πλευρά, οι μυτερές γόβες κάνουν δυναμική επιστροφή στο επίκεντρο της μόδας, με μεγάλους οίκους να ανανεώνουν το κλασικό τους look μέσα από ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και από την άλλη το hot pink απόχρωση είναι μια απόχρωση που αγαπήθηκε όσο καμιά την περασμένη σεζόν.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης