Αλεξοπούλου: Συνάντηση με Θεοδωρικάκο για την ενίσχυση των δυνάμεων και του στόλου των περιπολικών στην Αχαΐα

 

Συνάντηση με το νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο είχε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η Βουλευτής αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, τον ενημέρωσε για  θέματα αρμοδιότητάς του στην Αχαΐα.

 Ζήτησε τη συνολική  ενίσχυση των δυνάμεων στο νομό, με ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπως το Αίγιο και η Κάτω Αχαϊά,  την αναβάθμιση  του στόλου των περιπολικών και την αξιοποίηση των πτυχιούχων Αστυνομικών σε θέσεις όπου η εκπαίδευσή τους θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για το Σώμα.

Υπογράμμισε την ιδιαίτερη συμβολή του Αστυνομικού Σώματος σε όλες τις κρίσεις και ιδιαίτερα κατά την πανδημία και τις τελευταίες πυρκαγιές και την ζωτική του σχέση με τις τοπικές κοινωνίες.

Η συνάντηση έκλεισε με την επιβεβαίωση της στενής τους συνεργασίας για τα ζητήματα της Αχαϊκής κοινωνίας. 

 

 

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ένας από τους κορυφαίους Αχαιούς αθλητές είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Πλαζ

Nέα απόφαση: Ποιες περιοχές της Πάτρας και της Δυτ. Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – ΛΙΣΤΑ

Σύλληψη 22χρονου για βιασμό 66χρονης σε χωριό της Ηλείας! Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες

Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός βρέθηκε 37χρονος που αναζητούνταν – Τι “δείχνουν” τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Στη φυλακή ο 25χρονος και ο 21χρονος για την φωτιά στο Γηροκομείο

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ