Αχαΐα-εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Νίκος Κατσουγκράκης και Μάκης Κατσιγιάννης "φλερτάρουν" με την υποψηφιότητα-Ραγδαίες εξελίξεις εντός της ημέρας για τον αντίπαλο του Αντώνη Κουνάβη

Ο Νίκος Κατσουγκράκης, εντεταλμένος Σύμβουλος-Βοηθός του Περιφερειάρχη για θέματα Νέας Γενιάς και Θρησκευμάτων, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) της ΝΔ Αχαΐας στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Λίγες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων η υποψηφιότητα Κατσουγκράκη πρέπει να θεωρείται δεδομένη και τουλάχιστον αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι συνδιεκδικητής της θέσης του προέδρου της ΔΕΕΠ μαζί με τον Αντώνη Κουνάβη.

Ωστόσο δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει και τρίτη υποψηφιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι ζυμώσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και έως το μεσημέρι δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση και από τον επιχειρηματία Μάκη Κατσιγιάννη.

Οι πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα υπήρξαν έντονες διεργασίες τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Ο Νίκος Κατσουγκράκης βρέθηκε στην Αθήνα και φέρεται να είχε επαφές με στελέχη της ΝΔ πριν τελικά καταλήξει στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα. Μάλιστα αναμένεται εντός των προσεχών ωρών η επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του, να συνοδεύεται από ονόματα στήριξης αλλά και φωτογραφίες με στελέχη της ΝΔ.

Ο Αντώνης Κουνάβης έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του

Ο Νίκος Κατσουγκράκης η υποψηφιότητα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα

Ο Μάκης Κατσιγιάννης που δεν αποκλείεται να είναι ο τρίτος υποψήφιος

Την ίδια ώρα στην Αθήνα βρίσκεται και ο επιχειρηματίας Μάκης Κατσιγιάννης , ο οποίος κατά πληροφορίες βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των επαφών του με μεγάλες πιθανότητες να ανακοινώσει και αυτός υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου.

Να σημειωθεί πως τόσο ο κ. Κατσουγκράκης όσο και ο κ. Κατσιγιάννης έχουν στην διάθεσή τους τον απαιτούμενο αριθμό των 50 υπογραφών που απαιτούνται για την υποψηφιότητά τους. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ