Πάτρα: Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί

 

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων -Νηπιαγωγών Πάτρας αναφέρει:

Συναδέλφισσες/φοι, το Δ.Σ του συλλόγου μας πήρε μια σειρά από πρωτοβουλίες προκειμένου με σωστή πληροφόρηση οι συνάδελφοι να απαντήσουν ενωτικά στις ψεύτικες απειλές , και τον αυταρχισμό του υπουργείου. Στις δύο ενημερωτικές συναντήσεις και στην Γ.Σ. συμμετείχαν πάνω από 700 συνάδελφοι. Στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ που μαζί με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου έδωσαν απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα  ερωτήματα που έθεσαν οι συνάδελφοι ,οι οποίοι έφυγαν πιο αποφασισμένοι για τον ωραίο αγώνα που δίνουμε αφού τους αποσαφηνίστηκε  ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα . Την συλλογικότητα και την ενότητα δεν μπορεί να την κάμψει κανένας εκφοβισμός.

Ήδη οι πρώτες αποφάσεις από συλλόγους διδασκόντων που καταφθάνουν στο σύλλογό μας δείχνουν τον δρόμο. Από τα 40 δημοτικά και νηπιαγωγεία που έχουμε στοιχεία ,σάς ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή των συνάδελφων στην απεργία - αποχή φτάνει το 85% . Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο κυρίως όγκος των συνεδριάσεων γι’ αυτό παρακαλούμε να ενημερώνετε στο μέιλ του συλλόγου για την έκβαση των αποτελεσμάτων.

 Συναδέλφισσες /φοι, Σπάμε τον φόβο , έχουμε δίκιο , υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο δίνουμε μαζική ενωτική απάντηση : ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ!!

Διαβάστε επίσης